Sivut

perjantai 15. toukokuuta 2015

Viikon kuulumiset :)

Menneellä viikolla oli koulussa vähän erilainen päivä, kun päästiin tutustumaan paikallisiin yrityksiin. Anneli Keinonen, Kirami ja Pikku Piironki tuli nähtyä ja viimeisin oli kyllä niiiiiin nappivalinta: olin taivaassa :) En ollut koskaan aiemmin kuullutkaan koko liikkeestä, nyt tiedän mistä jatkossa lähden metsästämään kotiin huonekaluja ja sisustustuotteita.

Minnan kanssa oli stailaamista, ensin teoriaa ja sitten stailailtiin asukokonaisuuksia Polyvoressa. Juuri kun olin jo vähän päässyt vieroittamaan itseäni, niin taas iski Polyvore-riippuvuus :D Tietotekniikassa oli aiheena Powerpoint ja testi, läpi meni. 


Kotonakin riittää puuhasteltavaa: keväisin iskee vimma tehdä kaikkea sekä pihalla että sisätiloissa. Meillä on nurkat täynnä jos jonkinlaista kukkasipulia, siementä, purkkia ja purnukkaa ja ne etsivät täällä paikkaansa. Pihalle olisi nyt hirmuinen hinku mutta ilmat ei oikein suosi, tänäänkin on tullut vuorotellen vettä ja rakeita. Olen kyllä äärimmäisen hyvä keksimään vaihtoehtoista toimintaa, pitäisi yksi etätehtävä tehdä ja täällä minä vain piirtelen suunnitelmia kukkapenkeistä.... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti