Sivut

lauantai 25. huhtikuuta 2015

Valoa, piirtämistä, ensiapua, esillepanoa...

Blogin puolella ollutkin hiljaista, henkilökohtaisessa elämässä taidan elää ruuhkavuosia. :) Tässä on ollut arjen pyörittämisen lisäksi huolta isän sairastumisesta, mutta nyt alkaa tulevaisuus jo näyttää aavistuksen paremmalta.

Koulussa on opiskeltu vaikka ja mitä - valoa ja valaistusta, mittakaavapiirtämistä, ensiapua, näyteikkunaa...
Valopäivä oli ihan avartava, välillä meni kyllä reippaasti yli hilseen... Sain päivästä kyllä hieman apua kodin valaistukseenkin, jos jossain vaiheessa päästään niin pitkälle remontissa. ;)

Mittakaavapiirtäminen oli teknisesti selkeä juttu, mutta toteutus oli niin ja näin... Kun sitä piirustustaitoa ei ole, niin risupallotkin näytti kurttukaaleilta. :D

Ensiapukurssi oli tosi kiva! En ole koskaan ennen elvyttänyt, ja voi tavaton miten raskasta se oli. No nyt on hätäensiapukortti taskussa, ja vähän varmuutta jos joskus joutuu ensiapua antamaan.



Ensimmäinen Eura-päivä oli torstaina, tehtiin näyteikkuna vapputeemalla. Suunnitelma oli Marjaanan ja Kristiinan käsialaa, ja toteutus vastasi suuriltaosin suunnitelmaa. Olin itse ainakin todella tyytyväinen lopputulokseen. :) Kolmella muulla ryhmällä oli eri aiheet ja nekin jokainen upeita. Kyllä me jotain osataan. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti