Sivut

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Fiiliksiä...

Ensimmäinen kuukausi koulua takana ja hyvillä fiiliksillä mennään. :) Tieken ensimmäinen osio hyväksytty, huomenna vuorossa tekstinkäsittelytesti... Saa nähdä miten meikäläisen sarkaimet asettuu :D

Tänään käytiin läpi viime viikolla tehdyt Powerpointit yrityskuvista, Helenin kanssa oli aiheena Fiskars ja oli ihan jees. Esiintyminen ei edelleenkään ole mun juttu, mutta kai siihen tottuu. 

Iltapäivä meni Odealiin tutustuessa. Odealin TJ on varmaan sanakirjassa kohdassa "karisma", oli äärimmäisen hyvä esiintyjä ja saisi varmasti myytyä vaikka hiekkaa Saharaan. :) Yritys vaikutti mielenkiintoiselta, on kyllä fiksun valinnan tehnyt kun on kyseisen yrityksen laittanut pystyyn ja osasi markkinoida sitä.

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Tietotekniikkaa, kollaaseja...

Eilen oli tietotekniikkaa ja aika kylmiltään lähdettiin koko joukko tekemään Tieken testistä ensimmäistä osuutta... Hyvä fiilis jäi, kuvittelen ainakin päässeeni läpi siitä, jään jännityksellä odottamaan. :)

Ensimmäinen etätehtäväkin oli arvioitu, jännitti kyllä sekin mielettömästi. Näin koulutuksen alussa kun ei yhtään  tiedä millaisia vastauksia tehtäviin halutaan, nyt alkaa jo vähän selviämään suunta senkin suhteen.

Tänään päästiin taas räveltämään kollaaseja, tällä kertaa aiheena oli erilaiset tyylit. Ryhdyttiin boheemeiksi ja romanttisiksi Marjaanan kanssa. :D Kyllä tällaiset leikkaa-liima-palaa-ala-asteelle -päivät on mukavaa vaihtelua teoriaan ja koneella istumiseen.


torstai 19. maaliskuuta 2015

Polyvore

Viime viikon Polyvore-harjoittelun tuloksia. On kyllä niiiiiin koukuttava sivusto... :)

Inspiraatio


Inspiraatio2015

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Sommittelua

Eilen päästiin takaisin ala-asteelle. ;) Käytiin läpi erilaisia sommittelumalleja ja muutakin aiheeseen liittyvää ja lopuksi leikkaa & liimaa -tekniikalla kollaasi aiheesta. Oli hauska päästä tekemään käsillään jotain, mutta aikamoista räveltämistä se kyllä oli. Opettajat varoittelivat että koulutuksen loppupuolella katselemme näitä alkuaikojen töitä aika eri silmällä kuin tällä hetkellä, voi sitä häpeän määrää sitten vuoden päästä... :D




Päästiin myös vähän ex tempore katsomaan Risto Ryti -saliin Riku Rantalan esiintymistä. Olisihan siellä ollut kansallistansseja, kanteleen soittoa ja muuta ohjelmaa, mutta poistuin sujuvasti paikalta kun sali alkoi täyttyä esiintymisasuisista rouvista... :)

torstai 12. maaliskuuta 2015

Innostusta ilmassa

Innostusta, jännitystä, kauhistusta, riemua - kaikkia mahdollisia tunteita on tullut koettua viimeisten viikkojen aikana. Koulu alkoi viime viikolla ja alkujännitys on nyt muuttunut innostukseksi, ehkä tästä vielä tulee jotain. ;)

En olisi jokunen aika sitten vielä uskonut kuluttavani ahteriani koulunpenkillä, mutta tämähän on oikeasti alkanut ihan lupaavasti. "Opiskelukaverit" ja opettajat vaikuttavat kaikki mukavilta.